RING OSS - 08-465 026 38

Dödsbo Stockholm

RING OSS - 08-465 026 38

Dödsbo

Dödsbo Stockholm

Det är mycket som ska ordnas kring ett dödsbo i Stockholm, inte bara administrativt. När det kommer till alla praktiska delar kan vi hjälpa er! Vi har stor erfarenhet av att tömma, städa och ta hand om allt kring ett dödsbo i Stockholm. Vi kan även värdera dödsbo i Stockholm. Kontakta oss gärna för mer information!

Dödsbo i Stockholm

När ni anlitar oss för hjälp med tömning av dödsbo i Stockholm börjar vi med ett kostnadsfritt, personligt möte där vi går igenom vad ni behöver hjälp med. Vi samarbetar med Stockholms Auktionsverk och kan dessutom erbjuda värdering av bohaget om ni önskar det.

Kort efter vårt möte får ni en offert, och väljer ni att anlita oss skickar vi en order som bekräftar vad vi har kommit överens om. Vi har stor erfarenhet av att ta hand om dödsbo i Stockholm och ni kan känna er trygga med att vi vet vad det innebär och vad ni kan behöva oss för.

Auktion av dödsbo Stockholm    Pålitliga tjänster vid dödsbo i Stockholm 

Fördelar med att låta oss hjälpa er med allt praktiskt kring ett dödsbo i Stockholm:

 • Ni får snabb återkoppling.
 • Ni får en personlig kontakt hos oss genom hela processen.
 • Ni får en tydlig offert, utan dolda avgifter.
 • Vi återvinner och skänker så mycket som möjligt till välgörenhet om ni själva inte vill behålla alla ting.
 • Vi är ett pålitligt företag med stor erfarenhet av att tömma och ta hand om dödsbo i Stockholm.

Hur tar vi hand om dödsbo i Stockholm?

Ni väljer själva vilka tjänster ni vill ha hjälp med. Kanske vill ni att vi sköter allt, eller så behöver ni avlastning med någon speciell del. Vi finns där för era behov och erbjuder därför flera olika tjänster.

7 viktiga saker vi kan hjälpa er med:

 1. Värdering – vi samarbetar med Stockholms Auktionsverk och hjälper er att värdera dödsbo i Stockholm.
 2. Tömning – vi tömmer bostaden och tar hand om allt som ni själva inte vill behålla.
 3. Bortforsling – om ni själva inte vill ha kvar bohaget sköter vi även bortforsling av alla saker och ägodelar som ni inte vill behålla. Vi ser till att så mycket som möjligt av det här återanvänds och återvinns.
 4. Transport – vid en tömning av dödsbo i Stockholm kan ni behöva transportera möbler och saker till en annan plats, det ordnar vi åt er.
 5. Städning – något som kan ta tid är städning av dödsbo i Stockholm. Vår duktiga städpersonal städar åt er när allt är tömt.
 6. Magasinering – har ni inte utrymme att själva förvara bohag och ägodelar, eller vill ni kanske gå igenom allt vid ett senare tillfälle? Låt oss hjälpa er med magasinering om ni behöver det.
 7. Återvinning – vi försöker att återvinna så mycket som möjligt av de saker som ni själva inte vill ha kvar, om de inte går att återanvända.

Bryr oss om människor och miljö

Förutom att göra allt vi kan för att ge bästa möjliga service till våra kunder värnar vi också om miljön. Vid en tömning av dödsbo i Stockholm försöker vi att så gott det går återanvända saker och ägodelar som lämnas kvar, bland annat genom att skänka de saker som ni själva inte vill behålla till bättre behövande. Vi har nära samarbeten med secondhandbutiker, kvinnojourer och andra ideella föreningar som jobbar med männskor i utsatta situationer. Vi vill att så lite som möjligt av det vi forslar bort från ett dödsbo i Stockholm ska hamna på tippen, och ser hellre att det återanvänds på ett eller annat sätt.

Vårt mål är att göra både människor och miljö glada.

Kontakta oss så hjälper vi er med dödsbo i Stockholm!