RING OSS - 08-465 026 38

Dödsbo Stockholm

RING OSS - 08-465 026 38

Flytthjälp

 

Två män hjälper till med flyttstäd i Stockholm.

Ska du flytta ur ett dödsbo i Stockholm eller bara byta bostad? Vi är den trygga och pålitliga flyttfirman, som med hjälp av vår erfarna personal, snabbt och enkelt hjälper dig flytta i Stockholm. Som helhetsleverantör kan vi hjälpa till med allt från packning och transport till flyttstäd. Dessutom kan vi forsla bort det du inte vill ha med till ditt nya hem till återvinningen. Allt för att underlätta för dig som kund.

Behöver du hjälp att flytta ur ett dödsbo i Stockholm? Kontakta oss för mer information.

Flytthjälp i Stockholm

Att flytta kan vara påfrestande men genom att ta hjälp av en etablerad flyttfirma kan resan till det nya hemmet gå snabbt och smidigt. Med oss som leverantör kan du välja att få hjälp hela flyttprocessen eller enstaka tjänster. Fördelen med att låta oss hjälpa er med ett dödsbo i Stockholm är att vi kan ge er en helheltslösning. Berätta för oss vad ni behöver ha hjälp med, så sköter vi resten! Vi är självklart ansvarsförsäkrade, detta genom Gjensidige Försäkringar.

Att tänka på innan en flytt – 5 råd från en etablerad flyttfirma

För att flytten ska gå så smidig som möjligt finns det några saker du som kund behöver tänka på. För dig som ska flytta ur ett dödsbo i Stockholm kan det dessutom vara bra att veta att vi även kan forsla bort föremål till återvinning.

1. Se till att hallen är fri från möbler

Hallen är den mest trafikerade platsen under en flytt och de flesta möbler och kartonger måste fraktas genom hallen för att sedan kunna lastas på flyttbilen. Av den anledningen bör hallen, i den mån det är möjligt, vara tom på möbler.

2. Packa ner allt i flyttkartonger

För att snabbt och smidigt kunna frakta ditt bohag ska så mycket som möjligt vara nerpackat i flyttkartonger. Även blommor kan med trygghet packas ner – se bara till att tydligt märka ut vad kartongen innehåller så vi vet vilka lådor som behöver extra omsorg vid transport. Flyttkartonger kan du låna gratis genom oss i den mån vi har lediga flyttkartonger. 

3. Kläder och textilier kan fraktas i sopsäckar

De kläder som inte behöver hänga på en galge under flytten kan stoppas i sopsäckar för att lättare utgöra mer plats i flyttbilen.

4. Märk innehållet i flyttlådorna

Varje omärkt flyttlåda är ett mysterium, både för dig och för oss som flyttfirma. Att vara tydlig med innehållet i lådan gör att vi lättare kan planera packningen i transporten samt ställa lådorna på rätt plats i den nya lägenheten. Är något extra ömtåligt, markera upp det! Ju tydligare du är desto lättare blir det för oss att sköta flytten smidigt.

5. Glöm inte flyttstädet!

Efter en flytt följer alltid flyttstädning. Tänk på att oftast tar lite mer tid än man tänkt sig att grundligt städa ur bostaden. Vill du slippa städa och i stället ägna tiden åt att installera dig i ditt nya hem så kan du välja vår tjänst flyttstädning, så sköter vi all städning åt dig!

Kontakta oss om ni vill ha mer information om hur vi kan hjälpa er med att ta hand om ert dödsbo i Stockholm.