Dödsbo Stockholm

RING OSS - 08-465 026 38

Om oss

Vi tar hand om dödsbo i Stockholm

Behöver ni hjälp med att tömma och städa ett dödsbo i Stockholm? Låt oss hjälpa er – vi på Starcycle AB kan ta hand om allt det praktiska kring ett dödsbo i Stockholm! Vi utgår från Kista, norr om Stockholm, men är verksamma i hela Stockholms län. 

Tar hand om dödsbo i Stockholm

Ni bestämmer själva om vi ska hjälpa er med enstaka tjänster eller om vi ska vara med under hela vägen och ordna med allt, från tömning och städning till bortforsling och transport av ett dödsbo i Stockholm. Om ni vill värdera ett dödsbo i Stockholm har har vi ett nära samarbete med Stockholms Auktionsverk. 

Anlita oss för hjälp med dödsbo i Stockholm    Värdera dödsbo i Stockholm

En stor fördel med att överlåta arbetet till oss är att vi sköter allt. Det enda ni behöver göra är att kontakta oss och tala om vad ni behöver hjälp med. Slipp krångel med olika tjänster från flera olika företag och aktörer! Hos oss får ni en personlig kontakt som ni kan vända er till vid önskemål och frågor. Vi har gjort det här under lång tid och vet vad som krävs för att underlätta arbetet kring ett dödsbo i Stockholm. Tveka inte att höra av er och anlita oss!

7 saker vi hjälper er med:

  1. Värdering.
  2. Tömning.
  3. Bortforsling.
  4. Transport.
  5. Magasinering.
  6. Städning.
  7. Återvinning.

Välkommen att kontakta oss om ni är i behov av att tömma, städa eller värdera ett dödsbo i Stockholm!

Starcycle AB


Finlandsgatan 14
164 74 Kista

08-465 026 38

[javascript protected email address]

556993-0521


Dödsbo

Städning

Magasinering


logo-image

Om Oss

Vi har lång erfarenhet av tömning av dödsbo och hjälper er med allt det praktiska, som städning, transport, magasinering och värdering.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Starcycle AB

Org nr: 556993-0521
Finlandsgatan 14
164 74 Kista
Tel: 08-465 026 38

Hitta hit